Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Kitap Şenliği kapsamında Yazar Hüseyin KELEŞ ile söyleşi etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor.

09 Kasım 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen söyleşi programına Altınyıldızlı 2. 3. 4. 5. ve 6. Sınıf öğrencileri katılım sağladı. Gezegenin Çılgın Sporcuları, Kara Sevda Beşiktaş, Adımız Aslan İşimiz Destan Galatasaray, Kuzey Fırtınası Trabzonspor, Cristiano Ronaldo O Bir Süperstar, Lionel Messi, Muhammed Ali Tüm Zamanların En iyisi gibi spora dair eserleri hakkında bilgiler veren yazar, öğrencilerinde katılımıyla soru cevap şeklinde ilerleyen bilgi ve eğlence dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerimize sunduğu spora dair değerli bilgileri ve renkli söyleşisi için yazar Hüseyin Keleş’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.