ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİNDE BİLGİ YARIŞMASI

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında 9-10-11. sınıf kademelerinde sınıflar arası “Cumhuriyetimizin İlk Yüzyılı” adlı bilgisi yarışması düzenlendi.

Düzenlenen bilgi yarışmasında öğrencilere Cumhuriyetimizin ilk yüzyılına ait Tarih, Edebiyat ve Coğrafya branşlarından sorular yöneltildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz “Atatürk 1881-1919” konulu sinema filmi hediyesi kazandı.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri bilimsel projelerde, sanatta, sporda ve kültürel etkinliklerde kendini geliştirmeyi hedeflemiştir. Bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve onları yetiştiren tüm öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

EĞİTİMDE KALİTENİN ADI ALTINYILDIZ’DIR