ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARI’NDAN

BORSA BAŞKANI SALAŞ’A ZİYARET

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ’ı ziyaret etti.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının Türkiye’nin örnek okulu olduğu, ilimiz, bölgemizin ve ülkemizin eğitimine sağladığı katkılar vurgulandı. Eğitimin hayatımızdaki önemi ve yansımalarının her kesimi ilgilendirdiğini ve bu konuda yapılacak çok şey olduğunu ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre ÖZALTIN ve Genel Müdür Seyrani İPEK’in de hazır bulunduğu ziyarette, Ragıp ÖZALTIN, Altınyıldız Eğitim Kurumları’nın yapmış olduğu yatırımlarla 25. yılında da Türkiye’nin örnek okulu olmaya devam ettiğini vurguladı. Borsa Başkanı İbrahim SALAŞ, Nevşehir ekonomisi hakkında iyi dileklerde bulundu. Bu konuda katkıda bulunan iş adamlarından bahsetti. Ragıp ÖZALTIN ’da tüm borsa üyelerine ve iş adamlarına başarılarının devamının diledi.