Sevgili Mezunlarımız,

2002 Yılında ilk mezunlarını verdiğimiz 23 yılda 3000’e yakın mezunumuzun olduğu Altınyıldız Koleji siz değerli mezunlarıyla gurur duyuyor. Mezun öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda Altınyıldız Koleji olarak örnekleri TED Kolejlerinde, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi mezunları derneği organizasyonlarında olduğu gibi sizleri bir araya getirmek istemekteyiz. Sektör ihtiyaçları, bilgi alışverişi, yardımlaşma vb. alanlarda en başta Nevşehirliler olarak ve Altınyıldız mezunları olarak dayanışma içerisinde birbirilerimizin ne yaptığını bilmek amaçlı bir araya en azından yılda 1 kez olmak üzere gelelim istiyoruz.

Ekteki bilgi formunu doldurmanızı rica ederiz. O formu doldurduktan sonra okul olarak aynı meslek gruplarını bir araya getirip sizlerle ihtiyaç doğrultusunda paylaşmak, ilk hedefimiz Altınyıldız mezunları olarak yemek organizasyonu olacaktır. Ayrıca yılda 1 kez dahi olsa bir araya gelmek istiyoruz.

Mezun Bilgi Formu