ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİNDE

11.GELENEKSEL MESLEK TANITIM VE KARİYER GÜNLERİ

Nevşehir’in lider okulu Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde öğrencilerin geleceklerini planlarken doğru adımlar atması için 11. Geleneksel Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri düzenlendi.

Alanında uzman 40 konuğun yer aldığı program okul konferans salonunda yapılırken, öğrenciler meslekler hakkında merak ettiklerini sorarak kariyer gelişim süreçlerine dair farkındalık kazandılar. Konuyla ilgili açıklama yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ,

“Öğrencilerimizin üniversiteye geçiş dönemlerinde hatalı bir tercih yapmamaları, hedeflerini daha iyi belirleyebilmeleri, meslekleri tanıyabilmeleri, o mesleğin kolay ve zor yanlarına dair fikir edinebilmeleri ve alanında söz sahibi olmuş kişilerden bilgi edinmeleri adına bu etkinliği gelenekselleştirdik. Kendilerini tanıyarak, güçlü ve geliştirebileceği yönlerini keşfederek gerçekten mutlu olacakları bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri, tesir altında kalmadan karar vermeleri için aralarında Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi mezunlarının da yer aldığı değerli konuklarımızla birlikte bu meslek tanıtım ve kariyer günlerini gerçekleştiriyoruz. ”dedi.

Meslek Tanıtım ve Kariyer Günlerine katılan Hâkim Kazım SUNAR, Psikolog Esma ÖZDEMİR, Fizyoterapist Gökçe Nur ÇÖLOĞLU, Avukat Ahmet SEVİNÇ, Psikiyatrist Seçil SOYLU, Diyetisyen Nimet POLATÇELİK ULUKUŞ, Diş Hekimi Yiğit Alp ÖZGÜN, Eczacı Buket AYDIN, Çevre Müh. Mehmet YILDIRIM, Elektrik Elektronik Müh. Nurettin AVCI, İnşaat Müh. Mustafa ŞAHİN, Mimar Mehmet BİLGİL, Makine Müh. Neslihan KARAAL DELİGÖZ, Rehber Medine AY,

Ziraat Müh. Serkan CANPOLAT, Doktor Ünal ÇAĞIR, Akbank Müdürü Zafer KARANFİL, Veteriner Hatice Kübra MUTLU, Hemşire Sibel KARACA, Nevşehir Hacıbektaş Veli Yabancı Diller Bölüm Başkanı Bengü AKSU ATAÇ, İç Mimar Feyyaz ATAÇ, Öğr. Gör. Bayram Can DOĞAN, Prof. Dr. Seval ARAS, Arş. Gör. Gülden GÜNAY, Bulut ÖNER, Doç. Dr. Kemal ŞEN, Arş. Gör. Mehmet Yasin CANBOLAT, Dr. Öğr.Üyesi Renan SINANMIŞ BALCI,

Arş.Gör. Ahmet Alperen DİKİCİ, Dr. Öğr. Üyesi Gonca Zeynep TUNÇBİLEK DİNÇER, Arş. Gör. Aybüke ÖZSOY, Arş. Gör. Mustafa GÜVEN, Psikolog Muhlis EROĞLU, Grafik Tasarımcı Hacer ÖZYANIKOĞLU, KÜN Öğr. Gör. Sergen Yusuf TAŞCI, Burcu TEZCAN, Burcu SARI GENÇAĞ, Özge UZUN, Aygül AKKUŞ, Merve ÖZTEN YILDIZ, Nurten BAYRAKTAR’ a Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak teşekkür ederiz.