Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Kitap Şenlikleri Eğitimci Yazar Sibel ÖZDİL ile devam ediyor.

Yazarımız aynı zamanda Altınyıldız İlköğretim Kurumunda uzman sınıf öğretmeni olarak çalışmakta ve birçok Erasmus plus ve eTwinning Projelerini yürütmektedir.10 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleştirilen söyleşi programına Altınyıldızlı 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri katılım sağladı. Yazarımızın, Çekirdek Ailem ve Zıt ikizler Ela-Lale isimli hikâye kitaplarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşinin ardından hediye sunumu ve imza etkinliği yapıldı.

Okulumuzun değerli öğretmenlerinden Yazar Sibel ÖZDİL’e bu renkli söyleşisinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.