Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Biyoloji dersinin İnsan Fizyolojisi Ünitesinde Beynin yapısı ve işleyişi ile ilgili incelemelerde bulundular.

Altınyıldızlı öğrenciler her konuyu yaparak ve yaşayarak öğreniyorlar. Biyoloji Zümre Başkanı Gaye Çiğdem ÇİÇEK “Biyoloji derslerimizin deney uygulamalarını öğrencilerimiz çok seviyor, zor olan konuların anlaşılması daha kolay oluyor. Sinir Sistemini bitiren 11. Sınıf öğrencilerimizle Cerebrum (Beyin kesiti) inceledik. Dana ve Koyun beyninin yapısını ve işleyişini görerek ve eğlenceli hale getirerek öğrendik. Mikroskopta da incelemeler yaptık. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. İlerleyen ünitelerle incelemelerimiz devam edecektir” dedi.