1. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencileri 2001 Orta Öğretim Kurumları  Sınavlarında;
    12 öğrencimiz Fen Lisesi,
    7 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi.
    6 öğrencimiz Anadolu Liselerini kazanmıştır.
  2. Özel Altınyıldız Lisesi Erkek Basketbol Takımı Nevşehir 1. si.
  3. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu II. Kademe Erkek Basketbol Takımı Nevşehir 1.si.
  4. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu I.Kademe Erkek Basketbol Takımı Nevşehir 1.si
  5. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu 1.Kademe Erkek Futbol Takımı Nevşehir 1.si.
  6. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu I. Kademe Kız Masa Tenisi Takımı Nevşehir 1.si
  7. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu I. Kademe  Kız – Erkek Badminton Takımı Nevşehir 1.si
  8. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu I.Kademe Erkek Masa Tenisi Takımı Nevşehir 2.si.
  9. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu II. Kademe Kız – Erkek  Badminton Takımı Nevşehir 3.sü.
  10. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu I. Kademe Halk Oyunları Ekibi Nevşehir 3. sü.
  11. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencisi Özge ÖZTÜRK, 24 Kasım Öğretmenler  Günü Şiir İl 3. sü.
  12. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencisi Kutalmış ŞİŞMAN, Kompozisyon İl 1.si.
  13. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü Resim yarışmasında ; Fatma Önlü İl 1.si, Gökhan Fidancı İl 2.si, Sami Türkdamar İl 3.sü.
  14. Özel Altınyıldız Lisesi öğrencisi Gülçin Demircan 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir İl 1.si.
  15. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencisi Kutalmış Şişman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk  Bayramı  Kompozisyon İl 1.si.  Valeska Wegner Şiir İl 3.sü.
  16. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencilerinden,  Eda Kayıran Trafik Haftası resim İl 1.si. Alkeste Wegner İl 3.sü, Kübra Özuğurlu Şiir İl 2.si,  Kutalmış Şişman Kompozisyon İl 2.si.
  17. Özel Altınyıldız Lisesi öğrencisi Melike Yücekul, Polis Haftası Kompozisyon İl 3. sü