1. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu öğrencisi Eda KAYIRAN, Resim Türkiye 3. sü
  2. Özel Altınyıldız Lisesi öğrencisi Tuğba  OĞUZ,  24 Kasım Öğretmenler Günü  Kompozisyon  Nevşehir   1. si .
  3. Özel  Altınyıldız  İlköğretim  Okulu  öğrencisi   Selçuk  BAKILAN,  24  Kasım Öğretmenler  Günü  Şiir  Nevşehir  1. si.
  4. Özel  Altınyıldız  İlköğretim  Okulu  öğrencisi  Dilara  ZORLU,   24  Kasım Öğretmenler  Günü  Resim  Nevşehir  2. si.
  5. Özel  Altınyıldız  İlköğretim  Okulu  Kız – Erkek  Badminton  takımı  Nevşehir  1. si Türkiye  12. si.
  6. Özel  Altınyıldız  Lisesi  Kız – Erkek  Badminton  takımı   Nevşehir  3. sü
  7. Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu  2. Kademe  Erkek  Basketbol  takımı  Gençlik  Kupası 1. si.
  8. I. Ulusal  Kapadokya  Çocuk  Meclisi  Organizasyonu   ( 21 – 25  Nisan 1999 )
  9. Dünya  Çocuk  Zirvesi  ( 22 – 25  Kasım  1999 )  Makedonya -  Türkiye’nin  temsil  edilmesi.
  10. M.E.B.  Özel  Öğretim  Kurumlarının  İşleyişi  ve  Değerlendirme  Semineri   ev sahipliği  ( 5 – 9  Temmuz  1999 )