YKS 2021 sonuçlarıyla Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi Nevşehir’in en başarılı lisesi olduğunu bir kez daha ispat etti.

Türkiye’nin en seçkin okulları arasındaki yer alan Altınyıldız Liseleri bir yıllık değil mezun verdiği ilk günden itibaren kazandığı Dünya, Avrupa, Türkiye ve Bölge dereceleriyle eğitimde Türkiye’nin Örnek Okulu, Nevşehir’in gururu oluyor.

Altınyıldız’da 20 yılda 1608 öğrenci üniversiteli olurken, başarılarını iş hayatlarında da devam ettiren mezunlarımız, Türkiye’nin en saygın kurumlarında görev almaktadır.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi’nin güçlü öğretmen kadrosu, öğrencilerini başarılı bir gelecek hedefine ulaştırabilmek için büyük bir özveri ve çaba ile çalışarak bu muhteşem başarıları kazanmaktadır.

YKS 2021 Nevşehir birinciliklerini kazanan öğrencilerimiz Türkiye de ilk 100 dereceye giren Nevşehir’den tek okul olmanın gururunu yaşıyor.

Türkiye’de ilk 22. 24. 62.olan öğrencilerimiz rekor bir başarıya imza atmıştır.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Nevşehir’in en başarılı sonuçlarını kazanırken, Türkiye Genelinde;

İlk 100’de 3 öğrencimiz 4 derece

İlk 200’de 3 öğrenci 6 derece

İlk 300’de 4 öğrenci 7 derece

İlk 500’de 5 öğrenci 15 derece

İlk 1000’de 6 öğrenci 19 derece

İlk 2000’de 9 öğrenci 24 derece

İlk 5000’de 11 öğrenci 39 derece

İlk 10.000’de 17 öğrenci 66 derece kazanmıştır.

Yıllardır hep, en iyi öğretmenler ve en iyi idarecilerle çalışan, kadro istikrarına, tecrübeye ve sürekli gelişmeye önem veren Altınyıldız Liseleri;

Dev öğretmen kadrosuyla, mükemmel fiziki ortamıyla, velilerinin desteği ile öğrencilerinin kazandığı başarılarla, 2021-2022 öğretim yılında Nevşehir’e yeni başarılar getirmeye kararlıdır.