Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi 20 yılda 1.608 mezununu Türkiye’nin en seçkin üniversitelerini kazandırarak bireysel başarıyla birlikte toplam başarıda da Türkiye’nin en başarılı liseleri arasında yer almıştır.

Altınyıldızlılar; 152 TIP, 577 MÜHENDİSLİK,118 HUKUK,40 DİŞ, 12 ECZACILIK, 83 FİZİK TEDAVİ, 184 EĞİTİM, 343 İŞLETME, İKTİSAT, EKONOMİ, 99 SAĞLIK BİLİMLERİ kazandırarak başarı rekoru kırmıştır.

Mezun verdiği 2002 yılından itibaren 20 yıldır Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencileriyle her alanda başarıdan başarıya koşan Altınyıldızlılar, göz kamaştırıyor.

Her sınav döneminde başarılarıyla gündeme gelen, istikrarlı yönetimi, başarılı ve seçkin öğretmen kadrosuyla, birbirinden başarılı öğrencileriyle başarılarına yeni başarılar ekleyen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında "başarı bir gelenek" olarak devam ediyor.

         20 yılda 1.608 öğrenci üniversiteli oldu. Şampiyonları kutluyoruz.

 Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liseleriyle Nevşehir'in Lise alanında en büyük ve en başarılı kurumları bünyesinde bulundurmaktadır.

         Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği özel liseleri bünyesinde bulundurmaktadır. Bu başarılı sonuçları kazanan öğretmen kadrosu kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer almaktadır. Kazandırdığı Tıp, mühendislik, hukuk ve diğer fakülteler, Nevşehir ve Türkiye dereceleri öğrencilerinin geleceğe güvenle bakmalarına neden olmaktadır.

Geceli gündüzlü çalışarak elde edilen bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri kutluyoruz.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde 24 yıldır, tecrübeli idareciler ve alanında uzman öğretmenlerin karınca misali çalışmaları, öğrencilerin ve velilerin gayretleri ile başarılarımızın sürekliliğini sağlamaktadır.

Rehberlik servisinin öğrencilere sunduğu danışmanlık hizmetleri, test, soru bankası ve deneme sınavları yayınlarının özenle seçilmesi, hafta içi eğitim, hafta sonu kurslarla, birebir ve sınıf etütleri akademik başarıları her geçen gün yukarılara taşımaktadır.

Altınyıldız; Güçlü, başarılı öğretmen kadrosu, birbirinden başarılı öğrencileri ve mükemmel fiziki yapısıyla, kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatı sunmaktadır.

Nevşehir 1.likleri ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri tebrik ederiz.


 

Haberi Paylaş: