2021 Üniversite sınav sonuçlarında zirvenin tek ismi yine Özel Altınyıldız Koleji oldu. 2021 Üniversite sınav sonuçlarına göre Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden;

• Elif Sude YAĞCI– Y-EA-TÜRKİYE  22.si – NEVŞEHİR 1.si

EA-HAM PUAN  TÜRKİYE 24.sü – NEVŞEHİR 1.si

• Saadet ÖZER – Y-TYT-TÜRKİYE  62.si – NEVŞEHİR 1.si

Y-SAY -TÜRKİYE 528.si

• Bahar AMUCA – Y-TYT-TÜRKİYE  284.si – NEVŞEHİR 1.si

Y-SAY -TÜRKİYE 357.si – NEVŞEHİR 1.si

• Emre BİÇKES – TYT-HAM PUAN TÜRKİYE  71.si – NEVŞEHİR 1.si

EA -TÜRKİYE 134.sü – NEVŞEHİR 2.si

• Özer Ömer DEMİRKESEN – Y-EA-TÜRKİYE  673.si

• Enes KATKICI – Y-SAY-TÜRKİYE  1070.si ,Y-TYT-TÜRKİYE 2820.si

• Mustafa CANITEZ – Y-SAY-TÜRKİYE  1079.su

• Berke YAĞMUROĞLU – Y-SAY-TÜRKİYE  1935.si

• Arda YALÇIN – Y-SAY-TÜRKİYE  4683.sü

• Seyyid Ali CEBECİ – Y-SAY-TÜRKİYE  5604.sü

• Elif ÖZÜBERK – Y-EA-TÜRKİYE  5634.sü

• Hazal Yasemin ATSAK – Y-EA-TÜRKİYE  7634.sü

• Merve Gökşen YÜCEL – Y-TYT-TÜRKİYE  7630.su

• Celalettin DURSUN – Y-SAY-TÜRKİYE  7851.si

• Ebrar ESKİCİ – Y-SAY-TÜRKİYE  8307.si

• Burak Rıfat DEVECİ – Y-DİL-TÜRKİYE  9672.si

• Zeynep Şevval KARA – Y-SAY-TÜRKİYE  10.089.su olmuşlardır.

Türkiye Geneli İlk 100’de 3 öğrenci 4 derece

İlk 200’de 3 öğrenci 6 derece

İlk 300’de 4 öğrenci 7 derece

İlk 500’de 4 öğrenci 11 derece

İlk 1000’de 5 öğrenci 17 derece

İlk 2000’de 8 öğrenci 22 derece

İlk 5000’de 9 öğrenci 36 derece

İlk 10.000’de 16 öğrenci 63 derece yer almıştır.

Yıllardır hep, en iyi öğretmenler ve en iyi idarecilerle çalışan, kadro istikrarına, tecrübeye ve sürekli gelişmeye önem veren Altınyıldız Liseleri; dev öğretmen kadrosuyla, mükemmel fiziki ortamıyla, velilerinin desteği ile öğrencilerinin kazandığı başarılarla, Türkiye’nin en seçkin Liseleri arasında yer alıyor.

Altınyıldız Kolejinin güçlü ve seçkin öğretmen kadrosu, öğrencilerinin hayallerini süsleyen hedeflere ulaşmaları için büyük bir özveri ve çaba ile çalışarak geleceğin mimarlarını yetiştirmektedir.

2021 YKS sonuçlarına dair bir açıklama yapan Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ açıklamasında;

“Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri öğrencileri, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında TYT ve AYT de Türkiye dereceleri kazanarak, Nevşehir birinciliklerini elde etti.

Yıllardır olduğu gibi 2021 yılında da muhteşem başarılar elde eden şampiyon öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi ve kurucularımızı kutluyoruz.

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji 2018 Üniversite Sınavları Nevşehir 1.2.3 Türkiye 87.liği, 2019 Üniversite Sınavları Nevşehir 1.2.3. Türkiye 78.liği derecelerinin ardından 2020 Üniversite sınavı sonuçlarında çok başarılı dereceler elde ederek Nevşehir 1.likleri ve Türkiye 400.,415.,570.,.si derecelerini  kazanmıştı.

Özel Altınyıldız Koleji, 2021 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde ettiğimiz muhteşem başarı uzun yıllar süren istikrarlı ve özverili çalışmalarımızın sonucudur. Çeşitli puan türlerinde Türkiye dereceleri ile Nevşehir birincilikleri elde eden Altınyıldız Eğitim Kurumlarımız üniversite yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en gözde üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısını gösterecektir. Güçlü ve başarılı öğretmen kadromuzla geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam edeceğiz.

Geceli gündüzlü çalışan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve saygıdeğer velilerimize Altınyıldız Ailesi adına teşekkür ederim.

Mezun verdiğimiz ilk yıldan itibaren, akademik başarılarını daha ileriye taşıyan dev öğretmen kadromuz, eğitimde Altınyıldız markasını tüm Türkiye’ye tanıtan ve takdir edilen okul haline getirmiştir.”dedi