4 Nisan 2021 tarihinde 81 il merkezinde uygulanan ve yaklaşık 400 bin adayın girdiği (2021-MSÜ) Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınav sonuçları açıklandı.

Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğrencilerindenBahar AMUCA, bu sınavda Sözel Türkiye 12.si, Eşit Ağırlık Türkiye 29.su, Genel SıralamadaTürkiye 45.si olmuştur.

Ayrıca yine Altınyıldız Koleji öğrencilerimizden;

Bahar AMUCA                         Türkiye 12.si,

Elif Sude YAĞCI                       Türkiye 122.si

Saadet ÖZER                           Türkiye 463.sü

Mustafa CANITEZ                    Türkiye 796.sı

Berke YAĞMUROĞLU              Türkiye 1101.si,

Enes KATKICI                          Türkiye 3663.sü

Zeynep Şevval KARA                Türkiye 6971.si

Derecelerini elde etmişlerdir.

Türkiye geneli ilk 1000’de 4

İlk 10.000’de 12

İlk 20.000’de 24

İlk 30.000’de 32 öğrencimiz yer almıştır.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç yaptığı açıklamada:

“Hiç yılmadan çalışarak her daim başarılarına yenilerini ekleyen, başarıyı gelenek haline getiren ve bu uğurda ödün vermeyen Altınyıldız Koleji yıllardır eğitimde lokomotif ve öncülerin okulu olmuştur. Yıllardır amacımız öğrencilemize edindiği bilgileri ihtiyaçlarına göre kullanabilme ve geliştirme gücünü kazandırarak sorunlarını çözümleyebilecek bireyler yetirtirmektedir.  Başarının değişmeyen adresi Altınyıldız Kolejidir. Öğrencilerimizi ve ailelerini canı gönülden tebrik eder, fedakâr öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim”dedi.