1968 yılında Nevşehir'de doğdum. İlkokulu Nevşehir Atatürk İlkokulu, ortaokulu Nevşehir İHL, Liseyi Ticaret Meslek Lisesinde tamamladım. Van 100. Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı (Türkoloji) bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Siirt-Şirvan Lisesi ve YİBO’da 4,5 yıl görev yaptım. Nevşehir Lisesi’nde 1995-1996 yılları arasında Edebiyat Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı; 1996-2004 yılları arasında H. Avni İncekara Fen Lisesi’nde müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve müdür vekili; 2004-2010 yılları arasında Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi’nde okul müdürü; 2010-2014 yılları arasında H. Avni İncekara Fen Lisesi’nde okul müdürü; 2014-2019 yılları arasında Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptım. Son olarak yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğüm Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü görevinden 32 yıllık hizmet süresi sonunda emekli oldum. Eğitim yönetimi başta olmak üzere çok sayıda hizmet içi kursa yönetici ve kursiyer olarak katıldım. Görev yaptığım süre içerisinde başta AB projeleri olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok projede koordinatör ve paydaş olarak görev aldım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 16 Mart 2023 tarihinden itibaren eğitimde Nevşehir’in örnek okulu Özel Altınyıldız Kurumları ailesine katıldım.

Mesaj Gönderin