05.05.1989 Tokat doğumluyum.Anadolu üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunuyum.Farklı il ve  kurumlardan aldığım özel eğitimlerle 2011 yılından bu yana Nevşehir de zeka, dikkat, matematik oyunları öğrenci ve öğretmen eğitimleri,dahilik okulu eğitimleri ve her yaş  gurubuna özel anlayarak hızlı okuma öğrenci ve öğretmen eğitimleri yaptım.Nevşehir İl milli eğitim müdürlüğü Yaşım Küçük Aklım Büyük Projesinin (2015 yılında zeka oyunlarının Nevşehir de yaygınlaşmasına yönelik yürütülmüş proje) genel kordinatörlüğünü yürüttüm.Ayrıca Masterbrain,Akıl oyunları ligi ,Akıl oyunları şenliği, gibi projelerin de koordinatörlüğü yürüttüm. Beyin olimpiyatları gibi ulusal yarışmalara birçok öğrenci hazırlayarak Türkiye dereceleri elde ettik BeyinSizsiniz seminerleri yaptım.Evli bir çocuk babasıyım.

Mesaj Gönderin