1973 yılında Ordu Perşembe ilçesinde doğdum. , ilkokulu Erzurum’da ortaokul ve lise öğrenimini Çanakkale’de tamamladım. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliğini bitirdikten sonra 1996 yılında Konya kulu Kozanlı Atatürk ilkokulunda göreve başladım. 7 yıl Derinkuyu 24 Kasım Ortaokulunda, 15 yıl Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, 2 yıl Diriliş Kız imam hatip lisesinde müdür yardımcısı olarak 3 yılda Kapadokya mesleki teknik ve Anadolu lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 27 yıllık hizmet süremi tamamlayarak emekli oldum. Eğitim Yönetim başta olmak üzere çok sayıda hizmet içi kursa yönetici ve kursiyer olarak katıldım. Nevşehir örnek okulu Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Ailesine Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak katıldım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Mesaj Gönderin