Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıf öğrencileri okulun açılışı ve kendi eğitim öğretim süreçlerinin başlaması anısına okul bahçesine fidan diktiler. Okula başlamanın heyecanı öğrencilerin gözlerinden okunurken doğaya bir fidan kazandırmanın gururunu yaşadılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı“Bu fidanların doğaya olan büyük faydası kadar eğitim öğretim sürecinin de öğrencilerimize faydalı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Hatta bu kurumdan ve bu öğretmenlerden eğitim alan bir öğrencinin vatana ve millete çok faydalı olacağından da hiç şüphemiz yoktur. Şu anda fidan diken çocuklarımızla değil Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecekteki yöneticileriyle birlikteyiz.”dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak eğitim öğretim yolculuğuna yeni başlayan öğrencilerimizi, velilerimizi ve bu yolculukta öğrencilerimizin en büyük destekçisi öğretmenlerimizi kutluyoruz.