Altınyıldız İlköğretim Kurumunda yapılan geleneksel yıl sonu şenliklerinde her yıl olduğu gibi bu yıl da "Pilav Günü" büyük bir çoşkuyla Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Adnan TOSUN,Vali Yardımcılarımız Nurettin ATEŞ ve Vural DEMİRTAŞ JAKEM Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şemsiddin ÇETİN,Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Talip KABAN ve Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Yakup FARSAK ,çok sayıda okul yöneticilerinin ve misafirlerimizin  yoğun katılımıyla  gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde yapılan çeşitli animasyon gösterileri,Jakem Ekibi Gösterileri,Sınıflarımızın Dans Gösterileri,Müzik kulübü etkinlikleri,sınıflar arası  yarışmalar ve öğrencilerimizin jimnastik gösterilerinin eşliğinde konuklarımıza öğle saatinde geleneksel okul pilavımız ikram edildi.

Pilav günümüze katılan tüm öğrenci,veli ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.