ALTINYILDIZDA BİR BAŞARI SERÜVENİ: ASTRONOMİ VE DRAMA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında seçmeli olarak verilen Astronomi ve Drama derslerinde öğrencilerin astronomiye olan ilgisini pekiştirmek ve öğretmek amaçlanmıştır. Drama konusunda ise öğrenciler tiyatro gösterileri ile hem özgüvenlerini artırmış hem de hayal güçlerini genişletme imkanı bulmuşlardır. Yıl içerisinde yapılan İngilizce tiyatro gösterileri ile okulumuzun İngilizceye verdiği önem bir kez daha gösterilmiştir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri İngilizceyi anlıyorum ve konuşuyorum temasından yola çıkarak drama derslerinden öğrendikleri ile müthiş bir gösteriye imza atmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.