Mezun verdiği 2002 yılından itibaren 20 yıldır Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencileriyle her alanda başarıdan başarıya koşan Altınyıldız Kolejliler 2022 üniversite sınavlarına katılacak tüm öğrencilere başarılar diler.

Her sınav döneminde başarılarıyla gündeme gelen, istikrarlı yönetimi, başarılı ve seçkin öğretmen kadrosuyla, birbirinden başarılı öğrencileriyle başarılarına yeni başarılar ekleyen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 2022 yılında “BAŞARI BİR GELENEK" olarak devam ediyor.

Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri 2021 yılında olduğu gibi 2022 Milli Savunma Üniversitesi Sınavı sonuçlarına göre bütün alanlarda Nevşehir Birincilikleri kazanarak Türkiye 24.lüğünü kazanma başarısı elde etti.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Liseleri; Fen ve Anadolu Liseleri bağımsız değerlendirme kuruluşları tarafından 2022 yılında Nevşehir’in en kaliteli ve en başarılı Koleji seçilmiştir.

Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğretmen kadrosu kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer almaktadır.

2022 Üniversite Sınavına büyük bir moralle geceli gündüzlü çalışarak hazırlanan öğrencilerimize başarılar diler, yetişmelerinde emeği geçen yönetici, öğretmen ve velilerimizi kutluyoruz.