NEVŞEHİR 1.Sİ ÖDÜLÜNÜ DARÜŞŞAFAKA’YA BAĞIŞLADI

NEVŞEHİR 1.Sİ ÖDÜLÜNÜ DARÜŞŞAFAKA’YA BAĞIŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6. sınıf öğrencisi Mehmet Ömer Yıldırım F klavye yarışmasında Nevşehir 1.si oldu. Öğrencimiz birincilik ödülünü Darüşşafaka’ya bağışladı.

Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin il geneli düzenlediği Avrupa Mesleki Beceriler Haftası Etkinliği Klavye Yarışmasında F klavye kullanılarak en az hata ile en hızlı yazmak amaçlanmaktadır. Yarışma sonucunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Mehmet Ömer Yıldırım Nevşehir 1.si olmuştur. Yarışma birincilik ödülü 500TL almaya hak kazanan Mehmet Ömer Yıldırım, ödülünü Darüşşafaka’ya bağışlayarak 2 öğrenciye aylık kitap desteği sağlamıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, onu yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.