BAĞIMSIZ TÜKETİCİ DEĞERLENDİRMELERİ  (INDEPENDENT CONSUMER RATINGS) ‘‘2020-2022 EN İYİ ÖZEL OKUL ’’ Hizmet kategorisi değerlendirmeleri sonucunda 2020-2022 Nevşehir’in En İyi Özel Okulu, Best Private School ‘Altınyıldız Koleji’ seçildi.

2020-2021 ve 2021-2022 öğretim yıllarında Nevşehir’in en iyi özel okulu seçilen Altınyıldız Koleji’ni alkışlıyoruz.

‘‘2022 EN İYİ ÖZEL OKUL,  BEST PRİVATE SCHOOL’ ödülü kazanan Altınyıldız Eğitim Kurumları;

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu,

Özel Altınyıldız İlkokulu,

Özel Altınyıldız Ortaokulu,

Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi,

Özel Altınyıldız Fen Lisesi,    yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyoruz.

Altınyıldız Koleji 2022 EN İYİ ÖZEL OKUL, BEST PRİVATE SCHOOL ödülünün Nevşehir’e ve Türk Milli Eğitimine hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.