ALTINYILDIZIN ALTINPARMAKLARI ÇALMAYA DEVAM EDİYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri, müzik öğretmenimiz Ömer Küçük  koordinesinde piyano, gitar ve bağlama yeteneklerini bireysel olarak öğretmenlerine ve arkadaşlarına sergilediler. Öğrencilerimizin bu harika resitalleri programı izleyen öğretmen ve öğrencilerden büyük beğeni ve alkış aldı.

Bu etkinlik kapsamında sahne alan öğrencilerimiz;

Piyano Resitalinde Görev Alan Öğrencilerimiz;

GÜNEŞ CEBE ‘FIELD’

EZGİ İSMAİLOĞLU ‘ROMANCE’

BEYZA SOLMAZ ‘JINGLE BELLS’

METEHAN YILMAZ ‘FERRIS WHEELS’

ELA BOZER ‘FIREFLY’

NEHİR GÜVEN ‘YAŞASIN OKULUMUZ’

DOĞA DEĞERLİER ‘FIELD’

Gitar Resitalinde Görev Alan Öğrencilerimiz;

AZRA ŞAHİN ‘YOLLARDA BULURUM’

MEHMET AKSOY ‘CADDELERDE RÜZGAR’

BERİL GÜLER ‘İZMİR MARŞI’

BEGÜM TAVUKÇU ‘JINGLE BELLS’

ELİF BADİ ‘HAYAT BAYRAM OLSA’

YUSUF KAYRA AYDIN ‘İSTANBULDA SONBAHAR’

İKRA SONBULAN

DOĞA KORKMAZ

IREM EZGİ KULAKOĞLU

EZGİ SANEM AKDENİZ

AZRA ÖZ

EYLÜL YEDİER ‘den oluşan 6’lı grup ise ‘CADDELERDE RÜZGAR’ isimli parçayı seslendirmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sadece akademik olarak değil, aynı zamanda öğrencilerimizin farklı branşlarda ki bireysel yeteneklerini de keşfederek onların bu yeteneklerini geliştirmelerini sağlıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.