ALTINYILDIZ 4.SINIFLAR BURSLULUK SINAVI YAPILDI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıflar Giriş ve Bursluluk Sınavı 9 OCAK  2022 Pazar günü saat 10.00’da  yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü  Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada :‘ Nevşehir kamuoyuna Altınyıldız İlköğretim Kurumuna göstermiş oldukları ilgiden ve okulumuza vermiş oldukları değerden dolayı teşekkür ediyorum. Sınavlarımız Maske –Mesafe ve Hijyen kuralları çerçevesinde yapılmış,maskesiz öğrenciler sınava alınmamıştır.Öğrencilerin sınav başvurusu esnasında sisteme girdikleri hes kodları sınav sabahında sorgulanmıştır.

Akademik, sosyal ve sportif başarıları ile 23 yıldır Nevşehir ve Türkiye’nin değeri olan okulumuza velilerimizin gösterdiği bu yoğun ilginin mutluluğunu yaşamaktayız. Altınyıldız İlköğretim Okulu Ortaöğretime Geçiş Sınavlarında 61 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak,sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en  iyi okul kampüslerinden birine sahip olan okulumuz ; öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkanları,sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve de Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam edecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş ve Bursluluk sınavlarımıza yoğun ilgi gösteren  velilerimize , ter döken öğrencilerimize , sınavın organizasyonunda görev alan idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum.‘ifadelerine yer verdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda çağdaş ve evrensel ilkeleri benimsemiş Türk toplumu olarak, gelişmiş  ülkeler arasında yer almanın en temel koşulu, eğitimin kalitesini yükseltme bilinciyle ve  Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık ve mutlu geleceği için , öğrencilerimizin kendi becerilerini ve ilgilerini de dikkate alarak, doğru yönlendirmeye çalışıp,  aklın ve bilimin ışığında Türkiye’nin geleceğini yetiştiriyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

TÜRKİYE'NİN EĞİTİMDEKİ GURURU

BAŞARILI VE MUTLU BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZLI OLSUN.