Altınyıldız Koleji, öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda Lise öğrencilerine Meslek Tanıtım günleri düzenlemiştir.

Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları  gerçekleştirdiği bu etkinlik ile çeşitli mesleklerden katılımcıları ,9. , 10. ,11., 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz, farklı mesleklere sahip katılımcılar ile konuşma fırsatı bulmuş bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin farklı bölümlerinden öğretim üyelerinin katılımının yanı sıra, okulumuzdan mezun olan ve seçkin mesleklerde görev yapan mezun öğrencilerimizin de katkılarıyla etkinliğimiz başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılara günün anlam ve önemini belirten armağanlar, Özel Altınyıldız KolejiGenel Müdür Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan KILINÇ, Müdür Yardımcısı Aykut DEĞERLİER, Korhan ASLANER ve öğretmenler tarafından takdim edilmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi Kevser Kurt Demirsoy, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ülker, Veteriner HekimMenekşe Polat, Psikiyatri Uzm.Dr.Selda Yavuz Demirci, Altınyıldız Koleji Mezunu Dr. Faruk Köse,, Altınyıldız Koleji Mezunu  Avukat İpek Uygun, Eczacı Uzm. Fırat Aydın, Bilgisayar MühendisiBölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema Atasever, Altınyıldız Koleji Mezunu Elektrik Elektronik Mühendisi Mustafa Koç,Altınyıldız Koleji Mezunu: Diş Hekimi Nuriye Çavdar, Altınyıldız Koleji Mezunu Mimar  Tuğba Cerit, Jeoloji Mühendisi Arş. Gör. Mehmet Yasin Canbolat, İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Kaan Cebe, İnşaat Mühendisi Araştırma Görevlisi Dr. Umut Yücel, Dr. Celil Orman, Metalürji Mühendisi Arş Gör. Dr. Mehmet Çağrı Tüzemen, Psikolog Esma Özdemir, Bilgisayar Mühendisi Arş Gör. Başak Öztürk, Gıda Mühendisi Kamil Emre Gerçekaslan, Mimar Dr Gonca Zeynep Tunçbilek, Psikoloji Dr. Öğr. Üyesi Burcu Soy Telli, Terapi ve Rehabilitasyon Öğr.Gör. Büşra Kayabınar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Arş. Gör. Dr. Şakir Şimşek, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Enver Ersoy Andeden , Doç. Dr Emine Zehra Turan, Av. Emine Kaplan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.