ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 4.SINIFLAR GİRİŞ ve BURSLULUK SINAVI

KONTENJANLARI DOLMUŞTUR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıflar Giriş  ve Bursluluk sınavı 9 OCAK 2022  tarihinde yapılacak olan bursluluk sınavı kontenjanlarımız dolmuştur.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Ahmet ÜNAL yaptığı açıklamada sınava katılacak olan öğrenciler sınav saatinden 30 dakika önce öğrenci kimliği veya nüfus cüzdanı ile birlikte Altınyıldız İlköğretim Kurumunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınavlarda 1.dönem sonuna kadar ki kazanımlardan sorular yeralacaktır.Türkçe’den 15 ,Matematik’den 15  , Fen Bilimleri’den 15,Sosyal Bilgiler’den 10 ,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisin’den 10  ve İngilizce’den 10 olmak üzere toplam 75 soru sorulacaktır. Sınavımızda 3 yanlış cevap ,1 doğru cevabı götürecektir. Puan hesaplaması 2021 LGS katsayılarına göre yapılacaktır.

Pandemi şartları gereği kayıt esnasında öğrencilerin tarafından girilen HES kodu sınav öncesi kontrol edilecektir.Sınavlarımıza maskesiz öğrenci alınmayacaktır. Maske,mesafe ve hijyen kuralları için gerekli önlemler kurumumuz tarafından titizlikle sağlanacaktır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğrenim görmek isteyen ve sınavlara katılacak olan tüm öğrencilere başarılar dileriz.