ALTINYILDIZLI 3. ve 4. SINIFLARDA VELİ TOPLANTILARI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2021-2022 öğretim yılı 3.Sınıflar 19 Ekim 2021 Salı günü, 4.sınıflar ise 21 Ekim 2021 Perşembe günü ikinci veli toplantılarını velilerin yoğun katılımıyla tamamlandı. Yapılan veli toplantısına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Velilerimiz sınıf öğretmenlerinin yanı sıra branş öğretmenleriyle de bireysel görüşme fırsatı buldukları, öğrencilerin genel başarı durumlarının ve bireysel gelişimlerinin değerlendirildiği toplantıda velilerimize sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Veli,öğretmen ve öğrenci iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına katılımlarından ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.