Şampiyonların Lisesi Altınyıldız’da Rehberlik ve Psikolojik Danışma Birimi tarafından ”BAŞARIYA GİDEN YOL, ALTINYILDIZ” sunumları başladı.

Nevşehir’in en başarılı lisesinde yapılan sunumlarda öğrencilere hedeflerine nasıl ulaşabilecekleri anlatılıyor. Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesinde 4 rehber öğretmen kadrolu olarak görev yapmaktadır.

Altınyıldız Koleji öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme amaçlı sunumlar öğrencilerimizin üniversite hedeflerine daha bilinçli adımlarla ilerlemelerine yardımcı olmaktadır.

Rehber öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen sunumlar ile öğrencilerimiz bilgilendirilmektedir. Sosyal, kültürel, sportif ve akademik başarıda pek çok Türkiye ve Nevşehir dereceleri elde eden öğrencilerimizin geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu başarıları daha ileri bir seviyeye taşıyabilmeleri amaçlanmaktadır.

Gösterilen çabalar neticesinde elde edilen başarılar öğrencilerimizi mutlu ettiği kadar bizleri de gururlandırmakta ve gelecek nesillere önemli bir örnek teşkil etmektedir.

Eğitimin her alanında öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlama gayreti içerisinde olan emek veren öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, idarecilerimizi ve çalışanlarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.