ALTINYILDIZLILARDAN BULGARİSTAN’A  PROJE ZİYARETİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nun Ulusal Ajans tarafından kabul edilen   BOOK WREATH –READING IS FUN projesinin ilk toplantısı Bulgaristan’da gerçekleştirildi.

BOOK WREATH –READING IS FUN isimli projemizde  Türkiye, Bulgaristan, Polonya ,Malta Portekiz ortaklığında Kitap okuma ve Kitap oluşturmaya yönelik olan projemizde  aktarımlar yapılmıştır.

Öğrencilerimizin kitap okumalarını ,okurken düşünmelerini ve sorgulamalarını sağlamak ,çeşitli etkinliklerle okumayı daha eğlenceli hale getirmek ,teknolojiyi fazla kullanan okumaktan giderek uzaklaşan günümüz çocuklarını okumaya teşvik etmek için oluşturulmuştur . Bunu yaparken de  teknolojinin yararlı kullanımı,  el becerilerini etkin kullanma, sorumluluk bilinci kazandırma, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme, anadil ve yabancı dil becerilerini geliştirme amaçlanmış olup  işbirliğine yönelik bir çok etkinlikler organize edilmiştir..

Projenin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz