Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlı, uğurlu, başarı ve sağlık dolu olmasını diledi.

Başkan Yardımcısı Fevzi Karaca ile Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Ragıp Özaltın, yöneticiler ve öğretmenler ile görüştü.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın yaptığı açıklamada;

“Anaokulundan ilkokula, ortaokuldan liseye 24.öğretim yılına başlamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.

Gelişen teknoloji ile sürekli değişen bir dünyada yaşıyoruz. Ülkelerin, insan kalitesi ve bilgi teknolojileri kullanımı ile fark yarattıkları bir çağdayız.

Milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle Atalarımızın canlarını ortaya koyarak kurdukları Türkiye Cumhuriyeti’ni eğitimi, teknolojiyi ve bilgiyi kullanarak güçlü bir geleceğe taşımak gayretindeyiz.

Dünyada etkili olan pandemi sebebiyle okullarda yüz yüze eğitime ara verildiği,   uzaktan eğitimin önem kazandığı zor günleri inşallah geride bıraktık. Bu dönemde de kaliteli ve çağdaş eğitimden asla taviz vermedik. Türkiye’de online eğitimi en iyi uygulayan kurumların arasındayız.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak Pandemi döneminin eksikliklerini giderebilmek için aylarca telafi eğitimleri yaptık.

Dijital Kameralarla okullarımızı donattık. TSE OKULUM TEMİZ belgelerini aldık. Eğitimin yüzyüze devam edebilmesi için kurumlarımızda her türlü tedbirleri alıyoruz.

Yüzlerce çalışanımız, binleri aşan öğrencilerimiz ve velilerimiz ile Büyük Önder Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin 2023 hedeflerine ulaşabilmek için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Her yıl olduğu gibi 2021 LGS ve Üniversite sınavlarında kazandıkları muhteşem başarılardan dolayı öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarıyla ülkemizin bugününe ve geleceğine önemli katkılar sağlıyoruz.

Türkiye’nin gurur duyduğu mezunlarımız her alanda devletimizin ve milletimizin kalkınması için çalışıyor.

Kurumlarımızın başarılarında önemli görevler üstlenen Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, aileleri ile birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim.”dedi.