2021 Üniversite Sınavları Nevşehir Şampiyonu, Türkiye 22. 24. 62. 71. 101. Derecelerini kazanan Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi muhteşem bir törenle yeni eğitim-öğretim yılına ‘‘Merhaba’’ dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız çoşkula söylendi.

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersini Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Ali GÜVEN yaptı.

‘‘Sayın:Genel Müdürüm, Müdürüm, Mdr. Yardımcılarım, Değerli öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrencilerimiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında sizlerle birlikte olmanın, Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştirecek değerli öğretmenlerimizle ve ülkenin geleceği gençlerimizle birlikteliğin farklı heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum. Bu duygular içinde Altınyıldız Koleji ailesine bu öğretim yılında katılan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize “Hoş geldiniz” diyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.”özdeyişini şiar edinen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında uygulanan özverili, planlı ve disiplinli ekip çalışmaları 24 yıldır öğrencilerimizi başarıdan başarıya koşturmaktadır.

2021 Üniversite sınavlarında her yıl olduğu gibi Nevşehir de ki tüm birincilikleri Altınyıldız Liseleri kazanmıştır.

Türkiye 22.24.62.71.101.134.284.357.382.428.433.528.612.671.684.688.1070.1079.unculuğu ve daha nice dereceleri kazanan öğrencilerimiz gururumuz olmuştur.

2021 Üniversite yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerimizden bazılarının yerleştiği yerler şu şekildedir:

SN

ADI-SOYADI

ÜNİVERSİTE ADI

BÖLÜMÜ

ELİF SUDE YAĞCI

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

İŞLETME(İNGİLİZCE)

ELİF ÖZÜBERK

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK (İNGİLİZCE)

SAADET ÖZER

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİV.

TIP(BURSLU)

CEYDA HAN

SAKARYA ÜNİV.

MELEK AKSÜT

TOKAT GAZİ OSMAN PAŞA ÜNİV.

SABİHA AYÇA SEYFİ

ANKARA ATILIM ÜNİV.

HUKUK(BURSLU)

SILA SÖNMEZ

HACETTEPE ÜNİV.

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

HASAN BUĞRA ELDİVAN

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ(İNGİLİZCE)

ZEYNEP ŞEVVAL KARA

İSTANBUL TEKNİK ÜNİV.

UZAY MÜHEDİSLİĞİ (İNGİLİZCE)

BERK CAN

BAHÇEŞEHİR ÜNİV

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ(İNGİLİZCE) BURSLU

EMRE KAAN ÖZKAN

YEDİTEPE ÜNİV.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİLĞİ (BURSLU)

Ve daha nice fakülteleri öğrencilerimiz kazanmıştır. Emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Ülkemizin geleceği ve güvencesi sevgili öğrencilerim,2021-2022 öğretim yılında da bu başarıların gelmesi için çok çalışmalısınız, sorumluluğunuz büyük ama unutmayın ki hepinizin yanındayız.

Sevgili öğrencilerimiz tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle okulumuzdaki kurallardan bazıları şunlardır:

-Her bir öğrencimiz maskesini takacak ve çıkartmayacak.

-Sınıfınızda hangi sıraya oturduysanız sürekli o sıranızda kalın ve yerinizi değiştirmeyin.

-Sosyal mesafe kuralına uyalım.

-Sınıflarımızı havalandıralım. Saygılarımla.’’

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler ve öğretmenler derslere başladı.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi olarak; yeni öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyoruz.