ALTINYILDIZ FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ DURAN SÜTVEREN ŞAMPİYONLUĞA KOŞTU

Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Duran Sütveren Mersin'de düzenlenen Naili Moran Yaş Grupları U16 Atletizm Festivali atletizm yarışmalarına katılan Nevşehirli gururumuz 1500 metre yarışı kariyerinin en iyi derecesi olan 4.18 koşmuştur, daha önce 800 metre Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Sütveren 1500 metre içinde Türkiye’de en iyiler listesine gireceğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi şampiyon atletimiz Duran Sütveren Mersin'de 1500 metre'yi 4.18 derece ile 1.'inci olurken, 800 metre de 2.03'lük derecesiyle yine 1.'ci olarak tamamlamıştır.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak, bu yeni başarısı için başta öğrencimiz Duran Sütveren'i, ailesini ve emeği geçen hocaları Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi’yi tebrik ediyor, öğrencimize başarılar diliyoruz.