Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Ramazan Bayramının 2.ci günü saat:20.00 de online olarak öğrenci ve öğretmenlerimiz bayramlaşıp akabinde seminer çalışması yürütüldü.

İAÜ Eğitim Uzmanı & Kariyer Danışmanı & Psikolog Sayın Burak METİN’ in semineri öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımları ile başladı. Daha önce de Sayısal ve EA Grubu Meslek tanıtım seminerinde Altınyıldız Koleji öğrencileriyle biraraya gelip, etkili iletişim kurarak güzel paylaşımlardan tanıdığını, hayatta hedefe yürümede ilkeli bir kurumun öğrencileri ile birlikte olduğu için memnuniyetini belirtti. Altınyıldız Kolejinde her zaman eğitimde disiplin ve başarı odaklı çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Sayın Burak METİN; tüm ebeveynlerin çocuklarının iyilikleri ve hayatta iyi insan olmaları için gereken özveriyi sergilediklerini belirterek, öğrencilerin de başarılı bir eğitim yolculuğunda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı. Başarının her ne eylem yaparsak yapalım” Verimli çalışmadan” geçtiğinin altını çizdi. Verimli ders çalışma tekniklerinin kilit noktalarını vurguladı. Öncelikli olarak bireyin kendini tanımasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, bireysel verimli ders çalışma prensibini hayatımıza yerleştirme hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca sınav yolculuğuna başlangıçla birlikte sınav stratejilerini tek tek açıklayarak, her öğrencinin kendi kişisel hedeflerini belirlemesini, çalışma proğramında eksiklerinin üzerine giderek tamamlamanın destekleyici olacağını, kendine özgü öğrenme yöntemleri ile sınav stratejilerini uygulamanın etkilerini açıklayarak seminer boyunca birbirinden kıymetli teknik bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Seminer de iki saatlik zaman diliminin su gibi aktığı güzel etkili anlar ve paylaşımlar gerçekleşti. Seminer sonrası merak edilen özel ve genel sorular aydınlatıldı.

Seminer organizasyonunu sağlayan, sürekli iletişim halinde olan Altınyıldız Koleji Liseleri Müdürüne teşekkürlerini iletti. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık servisinin çalışmalarını takdir ederek her çalışmanın öğrencilerin yetişmesine katkısağlayarak etkili olmalarına teşekkür etti. Bizde kıymetli bilgi paylaşımları ve öğrencilerimizin yetişmesine katkı sağladığı için kendilerine teşekkürlerimizi ilettik.

Sağlık, huzur ve başarı dolu günlerde tekrar buluşmak dileğiyle. Sağlıkla kalınız.