ALTINYILDIZDAN NEVŞEHİR 1.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri geçtiğimiz hafta Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından organize edilen Kısa Hikaye yarışmasına 6 özgün eserle katıldılar.8.Sınıf öğrencimiz Zişan ÇİFTCİ tarafından kaleme alınan ‘YAĞMUR DAMLALARI’ isimli hikaye ise yapılan değerlendirmeler sonucu Nevşehir 1.si olmuştur.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencileri

Zişan ÇİFTCİ Nevşehir 1.si olmuş, ve

Hilal ÖZKAYA

Hüseyin Ata ÇETİNKAYA

Nazlı BİKİR

Musa Enes OLGUN

Asyanur NAMLI mansiyon ödülü almışlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarakülkemizin geleceği olan çocuklarımızın , okuyan, yazan, sorgulayan, araştıran, düşünen bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak, onlara edebiyatı sevdirmek, geleceğin yazarlarına fırsat vermek ve onları teşvik etmek , hayal güçlerinin ve ifade zenginliklerinin güçlendirilmesine yardımcı olmak amacıyla bu tür yarışmalara katılmalarını destekliyoruz. Yarışmada derece alan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.