ALTINYILDIZ ÖĞRENCİLERİ HER ALANDA MADALYALARI TOPLUYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  6. Sınıf öğrencimiz Gülizar Naz VATANDAŞ Nevşehir belediyesi tarafından düzenlenen sokak hayvanları fotoğraf yarışmasında il birincisi seçilmiştir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  6. Sınıf öğrencimiz Gülizar Naz VATANDAŞ Nevşehir Belediyesi tarafından hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından olan hayvanlara karşı çocuklarda sevgi ve koruma bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında Nevşehir 1.si oldu. Ödülü Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet SAVRAN tarafından verilen öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sadece akademik başarı değil, evrensel değerler üzerine kurduğumuz eğitim vizyonumuz ile başta insan olmak üzere öğrencilere doğa ve hayvan sevgisi gibi önemli değerleri kazandırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

TÜRKİYE'NİN EĞİTİMDEKİ GURURU

BİR KOLEJDEN ÇOK DAHA FAZLASI

BAŞARILI VE MUTLU BİR GELECEK İÇİN SİZİN ÇOCUĞUNUZ DA ALTINYILDIZLI OLSUN.