ALTINYILDIZLI ÖĞRENCİDEN NEVŞEHİR 1.LİĞİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencisi  İPEK AKKAYA Tüketicinin Korunması ve Piyasa Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tüketici Hakları’ Konulu resim yarışmasında İl 1.si olmuştur.

Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kooperatifçilik konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla Tüketicinin Korunması ve Piyasa Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan Tüketici Hakları’ Resim yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumun 7.sınıf öğrencisi  İPEK AKKAYA Nevşehir  1.si olmuştur.

Öğrencimizi, öğrencimizi yetiştiren öğretmen ve ailesini ,Nevşehir Bilim Sanat Merkezi öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.