Özel Altınyıldız Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışma Zümresinden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine on-line seminer düzenlendi.

Pandemi sürecinde öğrencilerine her konuda tam destek veren ve yalnız bırakmayan Altınyıldız Koleji öğrencilerin online ders yoğunluğunun 1.dönem tamamlanması sonucunda rehberlik öğretmenleri ile planlamalar yaptılar.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı öğretmenleri Onur İnce, Yelda Çelik ve Fatma Eken, Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile pandemi sürecinde neler yapmalı, yarı yıl tatili çalışma programı, online eğitimler dersten kopmayı etkiler mi, üniversite hazırlık sürecinde neler yapmalı; Pomodorove Feynman tekniklerininuygulanması vekonuların da öğrencilerle paylaşımlarda bulundular.

Program öğrencilerin soruları ile son bulmuştur. Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı, katılımcı öğrenci ve velilerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.