“Bu Günler Zor Günler, Ya Kaybedersin Ya Kazanırsın! ”

Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Kişisel Gelişim Uzmanı & Eğitim Danışmanı Sinan İPEK tarafından 21.12.2020 Pazartesi günü Microsoft Team üzerinden online seminer verildi. Seminere katılım ve ilgi çok yoğundu.

Öğrencilerimize 3 ayrı oturum olmak üzere; 9. ve 10. Sınıflar için saat:13.00 de, 11.Sınıflarımızla saat:15.30 ve 12.Sınıf öğrencilerimizle de saat:19.00 buluşarak karşılıklı etkileşim içerisinde seminer paylaşımlarında bulundu.

Öncelikli olarak “Ders Çalışma Teknikleri “ ve ÖSYM  ‘nin sınav taktiklerinin kavramanın önemini anlattı. Her sınıf seviyesinde takip edilmesi gereken stratejileri deneyim ve örneklemler ile birebir öğrencilere yaşatmaya çalıştı.

Özellikle 12.sınıf öğrencilerine YKS Taktikleri sunarak net artış prensiplerini ve derslerin kazanımlarına ağırlık verilmesini tavsiye etti.Okunması ve takip edilmesi gereken yayınların paylaşımını online seminerde karşılıklı etkileşim içerisinde belirtti.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak Sayın Sinan İPEK’e kaliteli, verimli ve özel bir seminer sunduğu için teşekkür ederiz.

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu yarınlar dileriz.