ALTINYILDIZLI 8.SINIFLAR GÖZETMEN EŞLİĞİNDE DENEME SINAVINDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.Sınıf öğrencileri 20 HAZİRAN 2020'de yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı için online gözetmen eşliğinde deneme sınavı yaptılar. Online gözetmen eşliğinde öğrencilerin evlerinden katıldığı deneme sınavlarında  öğrenciler sınavın ardından whatsapp üzerinden öğretmenlerine yapamadıkları soruları göndererek, canlı soru çözüm saatinde soruları çözüm yollarını öğrendiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 8.Sınıf öğrencileri yaklaşmakta olan LGS sınavı için online gözetmen eşliğinde deneme sınavı yaptılar.Lgs formatında özel olarak hazırlanmış deneme sınavı ile LGS zaman uyumlu deneme sınavı gerçekleştiren öğrenciler sınav kaygısını biraz daha azalttılar.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu  LGS sınavı için çalışmalarına Ağustos ayında başlamış ve gece etütleri, konu tekrarlar, soru çözüm saatleri, birebir özel etüt, sınav koçluğu sistemi, yoğun deneme sınavı programları ve ardından Kovid-19 sürecinin ardında online LGS hazırlık dersleri, online soru çözüm saatleri ve haftada 30 saat yapılan online derslere ilaveten  20 Haziranda yapılacak olan sınava kadar öğrencilerimiz bu yoğun ve yorucu yolculuktan geçmektedir.

Nevşehir’in eğitimdeki başarı çıtasını yükselten  aynı zamanda Türkiye’nin Örnek okulu olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor ve 1 Haziran 2019 'de yapılacak olan LGS  sınavlarında tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.