YİNE ALTINYILDIZLILAR YİNE ŞAMPİYONLUK

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  öğrencileri başarılarıyla Nevşehir’in gururu olmaya devam ediyor.

5-6  Nisan  2019  Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından  düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası – Lider 2.Ayak Nevşehir  –  yarışmasında  Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencisi MUSTAFA SACİT SÜMER Türkiye 1.si ,  yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6.sınıf öğrencisi BAHADIR KAĞAN KART Türkiye 4.sü olmuştur.

Daha önce düzenlenen turnuvalarda Türkiye 1.liği elde eden Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencisi Bahattin Batuhan BAŞ 5- 6 Nisan  2019 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Taekwondo turnuvasında Türkiye 7.liği elde etmiştir.

Okulumuzu ,ilimizi ve ülkemizi temsil eden öğrencilerimiz Mustafa Sacit SÜMER,BAHADIR KAĞAN KART veBahattin Batuhan BAŞ ‘a ,öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.