Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Ahmet Ünal, rehber öğretmenlerimiz Hande Özaltın ve Ali Rıza Köse bir grup öğrenciyle birlikte vatana en değerli şeylerini ‘evlatlarını’ şehit vererek bayrağımızı bayrak toprağımızı vatan yapan şehit ailelerini Sarıkamış’ta doksan bin askerimizin şehit oluşunun 100. Yılında ziyaret ettiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Ünal ‘Her zaman minnetle andığımız, asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız şehitlerimizin aileleri için ne yaparsak yapalım az olacağının bilincindeyiz. Annelerini anne, babalarını baba bildiğimiz şehit yakınları bir evlatlarını bu vatana şehit vermiştir; ancak binlerce daha evladının bulunduğunu asla unutmasınlar. Bizler bu topraklara vatanımız, bu bayrağa da bayrağımız diyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Bizler var olduğumuz sürece şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız ve emanetlerine sahip çıkacak gençler yetiştireceğiz.’ dedi.

Öğrencilerimiz 5 Ocak 2015 saat 12’de düzenleyecekleri Sarıkamış şehitlerini anma ekinliklerine şehit ailelerini de davet etti. Bu davetten ve ziyaretten ötürü oldukça mutlu olduğunu belirten Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sayın Ramazan Çiftçi Sarıkamış şehitlerini anma etkinliklerine katılmak için elimden gelen gayreti göstereceğim dedi.