" TÜRKİYE ALTINYILDIZLILARLA GURUR DUYDU.

HEM DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR, HEM DE KAPADOKYA'NIN TANITIMINI YAPTILAR."

4 Nisan 2018 tarihinde Paris'de düzenlenen ISF Dünya Liseler arası Kros Şampiyonasında Takım halinde Dünya 3.sü olan Altınyıldız Koleji; Bireysel olarak Anıl Kalaycı ile de Bronz Madalya kazanarak Türkiye'nin gururu oldu.

Şampiyonanın başlangıcından itibaren Paris Başkonsolosumuz Görkem Barış Tantekin, konsolosluk yöneticileri ve Paris'te yaşayan  Türk vatandaşları tarafından sürekli desteklenerek Şampiyonada Dünya 3.lüğü kazanan Altınyıldızlıların ve Türk Milli Takımının mutluluklarını paylaştılar.

Başkonsolosluk sosyal medya hesaplarında Altınyıldızlıların başarısına yer verildi.

5-6 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen fuar ve kapanış töreneninde Kapadokya'nın tanıtımıı yapan Altınyıldılılar; Nevşehir, Göreme, Ürgüp, Uçhisar Belediye Başkanlıkları, İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü ve Ahiler Kalkınma Ajansı meteryallerini Dünya delegasyonuna dağıttılar. Davetlilere kabak çekirdeği ve üzüm de ikram eden Altınyıldızlıların tanıtım stantları büyük ilgi gördü.

Madalya töreninde türbinleri  dolduran sporcular ve Türk Vatandaşları Şampiyon Altınyıldızlıları coşkuyla alkışladılar.

Türkiye Atletzim Federasyonu, Türkiye Okul Sporları Fedarasyonu yayınladıkları mesajlarla Dünya 3.sü Altınyıldız Kolejini kutladılar.

Dünya 3.lüğü derecesiyle Türkiye'nin ve Nevşehir'in gururu olan Altınyıldız Koleji'ni ve öğrencilerinin başarısından emeği geçen herkesi kutlarız.