YGS ŞAMPİYONLARINDAN ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR

2017 YGS’de Türkiye ve İl dereceleri elde ederek Nevşehir’in gururu olan öğrencilerimiz YGS  ve LYS’ye hazırlıklarında kendilerine her konuda destek veren ve kendilerini en iyi seviyelere getiren öğretmenlere teşekkürü bir borç bildiklerini açıkladılar.

LYS hazırlıklarına güçlü bir tempoyla devam eden öğrencilerimiz bu sınavı da başarıyla geçeceklerini ve yine Türkiye ve İl derecesi elde edeceklerini söylediler. Aldıkları eğitimin  öneminden ve Altınyıldız Koleji öğretmen kadrosunun gücünden bahsederek, böyle bir ortamda başarılı olmamak mümkün değil, diyerek Altınyıldız Koleji’nin  ne kadar başarılı bir okul olduğunu ortaya koymuşlardır. Kendilerinin her konuda okuldan memnun kaldıklarını belirten mezunlarımız, yeni kayıt yaptıracak öğrencilere de aslında iyi bir üniversite kazanmak isteyenler bu kurumda yer almalı mesajını vermişledir.Altınyıldız Liseleri Müdürlüğü olarak okulumuzla ve okul kadromuzla ilgili bu güzel düşüncelere sahip olan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

2017-2018 Öğretim yılı kayıtlarına büyük ilgi gösteren öğrenci velilerine ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.