TEOG TÜRKİYE 1.Sİ LİSE TERCİHİNİ ALTINYILDIZ FEN LİSESİ’NE YAPTI

Altınyıldız Eğitim Kurumları'nda  yeni eğitim öğretim yılı 9.sınıf  kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Heryıl Üniversite Sınavlarında  büyük başarılar kazanan Özel Altınyıldız Liseleri TEOG  Sınavlarında bütün soruları doğru cevaplayan öğrenciler ile başarıyı hedefleyen öğrencilerin tercihi oluyor.

2016-2017  Öğretim yılı 1. ve 2. TEOG  Sınavlarının her ikisinde de bütün soruları doğru yapan  Mustafa Canıtez, Altınyılıdız Fen Lisesi  9.sınıflarına kaydını yaptırdı.

Damat İbrahim Paşa  Ortaokulu  8.sınıf öğrencisi Mustafa Canıtez  ailesi  ile Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarını  ziyaret ederek, “Lise  tercihim Nevşehir Özel  Altınyıldız Fen Lisesi” dedi.

Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç,Mustafa Canıtez’i tebrik etti.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarılarına ve Üniversite Sınavlarında kazandıkları İl Birincilikleri ve Türkiye derecelerine yenilerini eklemek üzere Altınyıldız Fen Lisesine kayıt yaptırdığını belirten  Mustafa Canıtez, ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Altınyılıdız Liselerini  tercih eden çok sayıda başarılı öğrenciden birisi olan Mustafa Canıtez’e “Altınyıldız Ailesine hoş geldin” diyoruz.

Altınyıldız ailesi olarak öğrencimizin yetişmesinde emeği  geçen yöneticilerini, öğretmenlerini, Annesi Mehtap Canıtez ve Babası Yusuf Canıtez’i  kutluyoruz.