Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırlanan “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı projelerimiz kabul edilmişti. “Children’s Literature” projemizdeki ortaklarımızdan İsveç, Estonya, Bulgaristan, İngiltere, İtalya, Yunanistan ve Polonya ile birlikte karşılıklı ziyaretlerin ve çalışma planının belirleneceği ilk toplantıya katılmak üzere Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı, proje koordinatörü öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimiz 04.11.2014 tarihinde İsveç’e gittiler. Proje kapsamında düzenlenecek karşılıklı dört ziyaretin ilki olan İsveç ziyareti beş gün sürecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıması, Türk kültürünü tanıtması ve uluslar arası dostluklar kurması için bu tarz çalışmaları çok önemsiyoruz. Projede emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, İsveç’e giden proje ekibimize hayırlı yolculuklar dileriz.