YGS ŞAMPİYONLARI DENEYİMLERİNİ ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTI

2017 YGS Şampiyonları arkadaşları ve öğretmenleri ile bir araya gelerek “YGS de Nasıl Başarılı olduklarını”anlattılar.

Altınyıldız Koleji Lise Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda 2017 YGS Şampiyonlarından Belgin Aslan,Ömer Ünlüsoy,Ayşe Berna Demir,Nurettin Duymuş,Nazlıcan İmert,Orçun Tuğ,Ege Öden konuşma yaptı.

9.sınıftan itibaren YGS ye nasıl hazırlandıklarını anlatan öğrenciler planlı ve düzenli çalışmanın yanında okula devamın,okul kurs ve etütlerinin önemini belirttiler.

Programın sonunda Genel Müdür Serhat İğdeci bir konuşma yaparak,Okul Müdürü Özkan Kılınç,Müdür Yardımcılarına, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Her yıl başarılı sonuçlar alarak İl ve Türkiye derecesi kazanan öğrencilere teşekkür etti.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.