HAKAN BİLGİN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞUYOR

HAKAN BİLGİN ALTINYILDIZLILARLA BULUŞUYOR

Altınyıldız Koleji ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile Nevşehir’de lise öğrencilerine yönelik sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin ile ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ konulu seminer ve söyleşi düzenlenecek.

Altınyıldız  kültür sanat etkinlikleri kapsamında 7 Nisan 2017 Cuma günü düzenlenecek ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşi 2 oturumda yapılacak.1.oturuma Altınyıldız Liseliler,2.oturuma ise Nevşehir’deki Liselerde öğrenim gören öğrenciler katılabilecek.

Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin Türkiye’nin çeşitli İllerinde düzenlenen seminerlerde LYS ’ye hazırlanan Lise son sınıf öğrencilerine başarının artırılması için çeşitli önerilerde bulunduğu etkinliklerin Nevşehir’de ev sahipliğini yapan Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür ederiz.