YAZAR HABİB BEKTAŞ VE HAMDULLAH KÖSEOĞLU ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 8.sini düzenlediğimiz  geleneksel kitap şenliğimizin ikinci gününde yazar  HABİB BEKTAŞ ve HAMDULLAH KÖSEOĞLU öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarlarımız HABİB BEKTAŞ ve HAMDULLAH KÖSEOĞLU öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından ağırlandı.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden yazarlarımız öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden HABİB BEKTAŞ ve HAMDULLAH KÖSEOĞLU 'na teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimizin üçüncü gününde (18.01.2017) Yazar SALİH MEMECAN ve BİRSEN EKİM ÖZEN söyleşi ve İmza Günü etkinliklerinde öğrencilerimizle buluşacaklardır.

Bazı kitapların son sayfaları bir arkadaşı kaybetmek gibidir.

Kitap Dolu Günler Dileğiyle...