Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonasında ileri seviye zekâ sorularını cevaplandırarak 2,3,4,5,6,7,8. Sınıflardan 6 ayrı Nevşehir 1.ligi alarak bölge finaline yükselmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türk Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen öğrencilerin düşünme, karar verme, problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırma amacıyla Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların katıldıkları Okullar Arası Zekâ Oyunları şampiyonasında ilk aşamaya geçerek bölge finaline çıkarak ilimizi temsil edeceklerdir. Takımlarımız ve dereceleri;

2.SINIFLAR(NEVŞEHİR 1.Sİ)

Alper Şahin

3.SINIFLAR(NEVŞEHİR 2.Sİ)

Barış Özer

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL yaptığı açıklamada “Düşünme becerilerini geliştirmeyi, çevrelerini daha iyi algılayabilmelerini ve sorunlar karşısında daha nitelikli çözümler üretme yeteneklerini arttırmayı hedefleyen, düşünen ve üreten öğrencilerimizle “Bilgi Toplumu” olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.” İfadelerine yer verdi.

Akıl oyunları

öğretmenimiz İsmail IŞIK ve değerli öğrencilerimizi tebrik eder yarı final de başarılar dileriz.