ZEKÂ ŞAMPİYONASINDA ALTINYILDIZ BEYİN TAKIMLARINDAN GURURLANDIRAN BAŞARI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonasında ileri seviye zekâ sorularını cevaplandırarak birinci aşamayı İl 1.liği ve ikinci aşamayı bölge dereceleriyle geçerek Türkiye finaline yükselmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türk Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen öğrencilerin düşünme, karar verme, problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırma amacıyla Türkiye genelinde faaliyet gösteren devlet okulları ve özel okulların katıldıkları Okullar Arası Zekâ Oyunları şampiyonasında ilk ve ikinci aşamaya geçerek Türkiye finaline çıkmışlardır.

Takımlarımız

7.SINIF TAKIMI

Eymen Önügören, Ela Duru Aras, Alper Şahin

8.SINIF TAKIMI

Berkay Nuray, Fuat Altıok, Yiğit Alp Aydın

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL yaptığı açıklamada “Düşünme becerilerini geliştirmeyi, çevrelerini daha iyi algılayabilmelerini ve sorunlar karşısında daha nitelikli çözümler üretme yeteneklerini arttırmayı hedefleyen zekâ oyunlarının katkılarıyla, düşünen ve üreten öğrencilerimizle “Bilgi Toplumu” olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.” İfadelerine yer verdi.

Akıl oyunları öğretmenimiz İsmail IŞIK ve değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.